Yoga met Nannette

13
feb 2018

Het lichaam is een prachtig instrument. In mijn kinderjaren tot aan mijn 17e deed ik fanatiek aan klassiek ballet. In deze periode ontdekte ik ook het theater en dat laatste speelt nog steeds een rol in mijn leven.

Al vroeg leerde ik over bewustwording, en expressie in woord en gebaar. Deze twee kunstvormen stimuleerden een open blik en levenshouding.

Tijdens mijn studie aan de theaterschool werkte ik op een sportschool, waar ik intern ben opgeleid en 7 jaar heb gewerkt. Om nog meer te weten te komen over het menselijk lichaam heb ik de opleiding voor Sportmassage gedaan.

Na een paar jaar ontdekte ik yoga. Ik ervaarde verstilling op de mat. Ook het holistische aspect sprak mij enorm aan. Ik werd nieuwsgierig en een opleiding voor yoga-docent was een logische stap. Momenteel zit ik in het 4e jaar.

Omdat ik theaterlessen geef aan kinderen en daarin verdieping zocht, ben ik een opleiding kinderyoga-docent gaan doen en, nu alweer 3 jaar geleden, met succes afgerond.

 

Ondertussen hoorde ik verhalen over Ayurveda en yoga. Een mooie aanvulling op dat wat mij boeit: de mens in al zijn facetten. Onlangs heb ik het 1e lesgedeelte over yoga en ayurveda mogen ontvangen van dr. Shailesh uit India.

Ik vind het dan ook een eer dat ik het team van Ayurdaay Nilayam House of Ayurveda mag komen versterken met yogalessen. Het is een fijne groep mensen die hun werk serieus en met passie uitvoeren en waarin humor een rode draad is.

Klik hier voor meer informatie over Nannette en mienel.nl

TAGS:

,