Alle faciliteiten voor Pancha karma of detoxline1line2

Ayurdaay Nilayam krijgt een paar keer per jaar bezoek van Dr. Shailesh om samen met ons team Panchakarma-kuren en consulten te verzorgen.

Met twee éénpersoonskamers, één tweepersoonskamer en een ruime behandelkamer, beschikt Ayurdaay over alle faciliteiten voor Pancha karma en detox-programma’s.

De mensen die bij ons komen kuren hebben een eigen kamer. De vestiging ligt bovendien in een rustige wijk aan de rand van Hengelo, niet ver van het natuurgebied Lonnekermeer.

De kuren zijn volledig Ayurvedisch, incl. behandelingen en voeding. Aangevuld met  kennis over Ayurveda zodat deze levenswijze ingepast kan worden in jouw dagelijkse leven.

Er zijn diverse mogelijkheden, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de cliënt, mits afgestemd met de therapeut of arts.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. 

Deze kuur wordt afgestemd op je persoonlijke constitutie. Prijzen Pancha Karma: vanaf 150 euro per dag, neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat is Pancha karma?line1line2

Pancha karma is een kuur waarbij het lichaam diep wordt gereinigd. Volgens ons kan dit alleen worden uitgevoerd in het bijzijn van een Ayurvedisch arts.

Deze kuren worden pas voorgeschreven na een consult. Pas daarna kan de arts bekijken wat iemand nodig heeft aan behandelingen en hoeveel dagen hiervoor nodig zijn.

Als Dr. Shailesh niet aanwezig is, verzorgen we alleen reinigende of opbouwende kuren voor cliënten met milde disbalans in lichaam en geest. Maar ook tijdens deze milde kuren die wij als practitioners mogen uitvoeren, is er op de achtergrond altijd een arts betrokken om ons te ondersteunen.

Testimonialsline1line2


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/ayurveda-hengelo.com/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Behandelingenline1line2

Na een consult of tijdens een panchakarma vinden er vaak één of meerdere behandelingen plaats. Hieronder een paar voorbeelden.