Miriam

  • Eigenaar
  • +31 (0)6 50482801

Miriam is Ayurveda-therapeut, docente en eigenaar van Ayurveda Praktijk Na’an.

In 2000 kwam zij in Israël in contact met Ayurvedische massages. Ze vond het zo boeiend dat ze, terug in Nederland, begon met de opleiding Ayurveda massage in Nijmegen. Dankbaar dat ze mensen een ayurvedische massage mocht en kon aanbieden, groeide er een verlangen naar meer kennis en diepgang over de prachtige kennis en wijsheden die Ayurveda biedt. In 2010 rondde Miriam de HBO-opleiding af aan de Academy of Ayurvedic Studies in Amsterdam, waar ze jarenlang actief is geweest als praktijkdocent.

In 2017 is zij met haar eigen opleiding gestart (300 uur training) dit doet zij zowel in Hengelo als in Amsterdam bij Yogafest.

Miriam studeerde meerdere maanden per jaar met Ayurvedische artsen, zo houdt ze zichzelf actief als student en vergaart ze steeds meer kennis die ze graag wil delen met haar studenten.

Sinds 2015 is Miriam samen met AneeshJan de Stichting Manna Home Kerala gestart. Een plek waar veel mooie zaken samen mogen komen. Zo is het een kliniek voor locale kinderen maar ook de stageplek voor studenten die door AneeshJan, Dr. Shailesh, Brigitte Pappot en Miriam worden opgeleid.

In 2015 heeft Miriam samen met haar vriend de Stichting Manna Home Kerala opgericht. Deze stichting heeft een kliniek, waar medische hulp aan lokale kinderen in India wordt geboden. De kliniek is bovendien een thuishaven geworden voor studenten en therapeuten. Studenten die het hele traject bij Na’an volgen, kunnen aan het eind van de opleiding een 3-weekse stage in Manna Home volgen.